690
Zobrazení

Sociální média jsou integrována všude na internetu. Ať už jste prohlížení videa na YouTube nebo přečtení článku na CNN, uvidíte část stránky, která vám umožní sdílet obsah prostřednictvím sociálních mediálních služeb.
Důvod, proč webové stránky propagují sdílení sociálních médií je to, že tak jsou v dnešní době stále více požívané socíální sítě a tudíž jsou webové stránky více vidět.

V dnešním příspěvku popíšu pluginy pro sociální sítě , které znám a používám a přijdou mi nejlepší.
1. Monarch

monarch-dashboard

Monarch, je jeden z nejlepších sociálních zásuvných modulů. Takže doporučuji tento plugin nejvíce.
Co dělá Monarch Unikátní je, že je široká škála sdílejících míst a přizpůsobitelné triggery. Monarch umožňuje zobrazit Pop-Up okno a Fly-In tlačítka. Monarch je dodáván s partou dalších vylepšení, jako je například vlastní možnosti rozhraní, které lze hravě k použit a stránku detailní statistiky, která vám dává možnost pozorovat vývoj.

2. AddThis

addthis

Společnost byla založena již v roce 2004, služba AddThis podporuje více než tři sta sociálních mediální služby. WordPress plugin umožňuje zvolit z různých velikostí ikon a vzorů.
Pokud se zaregistrujete do AddThis.com, můžete také vidět analytická data o tom, co lidé sdílejí. Zatímco plugin je zdarma k použití, tam je prémiová služba, která stojí $ 12 za měsíc a nabízí další widgety a možnosti, například plovoucí sdílení médií.

Se zhruba dva miliony stažení, AddThis je jedním z nejpopulárnějších sdílení pluginů pro WordPress.

3. ShareThis

sharethis

Zahájená v roce 2005, ShareThis byl velkým hráčem na sociálních sítích médií po mnoho let. WordPress plugin nabízí celou řadu malých a velkých ikon sociálních médií a vzorů. Uživatelé mohou sdílet svůj obsah ve více než sto dvacet služeb.
Služba ShareThis nabízí spoustu skvělých funkcí, jako je Analytics mobilní podporu a schopnost sledovat, co návštěvníci kopírování a sdílení.
4. Easy Share Social Buttons

easy-social-share-buttons

Easy Share Social Buttons je stylové řešení sdílení, která je k dispozici od CodeCanyon za $. 12 To umožňuje návštěvníkům sdílet obsah pomocí jednoho z osmi sociálních mediálních služeb. Obsah může být sdíleny prostřednictvím e-mailu.
Můžete využít několik návrhů tlačítka, z nichž každá zobrazuje kolikrát stránka byla sdílena. Tlačítka mohou být zobrazeny v různých pozicích, včetně horní a dolní části pracovních míst, postranního panelu a přes pop up.

Easy Share Social Buttons podporuje devět sociálních sítí, osm vestavěných šablon a sdílení zpráv.

 

5. Ultimate Social Deux

ultimate-social-deux

Ultimate Social Deux je nový plugin pro sociální média a jeho sdílení, které jsem testoval na mém blogu. Je dostupný od CodeCanyon za $ 12 to vám umožní přidat tlačítka sociálních médií jako plovoucí bar sociálních médií a horní a dolní části oblasti obsahu.
Plugin umožňuje měnit barvu tlačítek, ale je tam jen jeden návrh k dispozici. Jedním z důvodů, proč se mi líbí plugin je, protože používá lehkou JavaScriptu a CSS, aby zajistily tlačítka nahrát rychle.

Ultimate Social Deux je rychlé řešení sdílení, která používá lehký JavaScriptu a CSS.

 

6. Shareaholic

shareaholic

Známý po celá léta. Shareaholic se může pochlubit mnoho různých rozvržení, velikostí, témata a protinávrhy styly. Zásuvný modul poskytuje zprávy na sdílení činnosti a může zobrazovat související obsah pro návštěvníky.

Shareaholic umožňuje sdíket obrázky na sociální sítě.

 

7. Social Sharing by Danny

social-sharing-by-danny

Pokud hledáte něco jednoduchého, tak použijte tento plugin. Plugin přidává základní sdílení tlačítka pro Twitter, Facebook a Google+. Tlačítka 16 x 16 nebo 32 x 32 pixelů jsou na výběr a můžete je kamkoli přidat pomocí SHORTCODE nebo do svých šablon pomocí PHP.

Sociální sdílení Danny je jednoduché řešení, které mnozí z vás budou milovat.

8. Floating Social Bar

floating-social-bar

Floating social bar plugin je řešení  k sdílení, která podporuje Google+, Twitter, Facebook, LinkedIn a Pinterest.
Přijde mi, že plugin nezpomaluje web a další dobrou vlastností je možnost zobrazení tlačítka pro sdílení v horní části stránky a  jakmile uživatel posouvá dolů na stránku. To zajišťuje, že  jsoutlačítka zobrazeny návštěvníkům po celou dobu.

 

(690)

Nejlepší pluginy pro sdílení na sociálních sítích pro WordPress

Návody, Pluginy, Wordpress |