361
Zobrazení

Nedávno jsem řešil projekt, kde uživatel chtěl, aby si uživatel sám mohl přidávat příspěvky na webu bez nutnosti, aby se přihlašoval do administrace wordpressu. Dneska ukážu řešení, jaké jsem použil.

Nenašel jsem žadné komplexní řešení, tak jsem to řešil použitím free pluginu Ultimate Member, který je přehledný a da se tam hodně věci upravovat jednuduše. Jak registrační formulář, tak přihlášení a úprava účtu.

1. Použití pluginu Ultimate member

ultimate-member

Další informace o pluginu se naleznete zde

ultimate member má i rozšíření, které by se Vám mohli hodit. Npř přihlášeni pomocí sociálních sítí, posílání soukromých zpráv, porpojení s bbpress a další. Podívejte se zde

 

2. Použití pluginu WP User Frontend PRO

Poté jsem musel řešit, jak docílit, aby uživatel mohl vkládat příspěvky přímo z účtu ve frontendu webových stránek a ne v administraci. Nejlepší řešení jsem nakonec našel v pluginu WP User Frontend Pro. Je to placená verze, ale má ruzné možnosti nastavení publikování příspěvku s metaboxy a dalsí.

Funguje správně spolu s pluginim ultimate member, takže uživatel má vše pohromadě  a přehledně v účtu na webu a vůbec nevidí a ani se nedostane do administrace webu. Uživatel může pohodlně z administrace účtu zveřejnit nebo upravit svůj článek.

 

Pokud máte zájem o tento plugin, který stojí standartně 50 $, podívejte se zde: eshop.janlasac.cz, kde ho seženete za pár korun.

(361)

Jak přidávat příspěvky bez administrace wordpressu?