188
Zobrazení

Autoptimize

Autoptimize je nástroj pro optimalizaci vašich stránek a opravdu snadné. Zřetězuje všechny skripty a styly. Styly stlačuje a ukládá do hlavičky stránky a skripty do zápatí. K dispozici jsou rozšířené možnosti, které vám umožní přizpůsobit specifické potřeby každého webu.

Download

WP Super Cache

Nejlepší plugin pro zrychlení a cachování vaších webových stránek.

K čemu je dobré cachování?

Většina stránek na webu (titulní stránka, články) je v podstatě statická – příliš se nemění, všichni návštěvníci vidí stejný obsah. Když se tedy 1000 lidí podívá na stejnou stránku, tak WordPress všech těchto 1000 požadavků složitě zpracovává, vykonají se desítky tisíc řádku kódu PHP, provedou se tisíce či desítky tisíc dotazů do databáze. A přesto výsledek je vždy stejný.

Při tzv. cachování se sestavení stránky provede pouze jednou a celý výsledek se uloží jako celý hotový HTML soubor. Při dalších požadavcích se návštěvníkovi již posílá pouze tento hotový HTML soubor a již to vůbec nemusí jít přes PHP. Zrychlení může být 10-30 násobné!

Při použití cachování budou tedy vaše stránky výrazně rychlejší a server bude výrazně méně zatížen.

Download

 

Better WordPress Minify

Program pro kompresi CSS a JS suborů. Dochází k minifikaci css a js souborů a tím se zrychlí i rychlost načítání webových stránek.

Download

(188)

Pluginy pro optimilizaci wordpressu